SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Yoghurt taartjes met limoen en chocolade
Yoghurt taartjes met limoen en chocolade
Yoghurt taartjes met limoen en chocolade Soms heb ik zo'n middag dat ik in de keuken wil staan, maar geen idee heb wat ik wil maken. Ik pak dan mijn stapel tijdschriften en blader lekker door. OH! Deze zien er lekker uit.. Aan de slag dan maar! Deze kleine yoghurt limoen taartjes zijn geschikt als toetje¬†maar ook voor bijvoorbeeld een verjaardag. Ze zijn heerlijk fris en makkelijk te maken, geloof…
Lees meer
Gemberkoekjes
Gemberkoekjes
Gemberkoekjes De kerst is weer achter de rug en de buikjes zijn weer gevuld. Onlangs maakte ik een zebra tulbandcake en gebruikte ik voor de versiering deze sterren gemberkoekjes. Natuurlijk kun je ze ook met andere vormpjes uitsteken, maar de sterren waren toen toepasselijk. De belangrijkste eigenschap van gember is dat je er lekker warm van wordt. Deze koekjes zijn zoet, maar ook lekker pittig. Heerlijk met een kopje gemberthee…
Lees meer
Stempelkoekjes
Stempelkoekjes
Eerste project SaarBakt Stempelkoekjes zijn ontzettend leuk, omdat je met een stempel zelf kunt kiezen wat voor koekje je maakt. Een hartje voor je geliefde, een speen voor een geboorte of zoals deze SaarBakt introductie koekjes! Deze stempelkoekjes waren mijn eerste SaarBakt project. Ik moet zeggen, het was meteen een succes. Ik heb vaker zandkoekjes gemaakt, maar vaak kwam de stempel niet goed naar voren doordat tijdens het bakken deze…
Lees meer
Kerst Zebra Tulbandcake
Kerst Zebra Tulbandcake
Zebra tulbandcake Het is inmiddels al tweede kerstdag, en waarschijnlijk hebben we allen al het een en ander achter de kiezen. Kerst is immers een feest waarbij eten nou eenmaal een rol speelt bij de meesten. Ter voorbereiding op de kerst ben ik altijd druk bezig met het bakken van heerlijke taarten, cakes en meer. Ik maakte onlangs deze heerlijk tulband cake met zebra touch aan de binnenkant, zo leuk!…
Lees meer