SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Kersen monchou tartelettes
Kersen monchou tartelettes
Kersen monchou tartelettes Ook zo dol op de smaak van kersen met monchou? Ik wel! Deze kleine tartelettes zijn schattig om te zien en een perfect gebakje voor elke gelegenheid. Deze kersen monchou tartelettes zijn ook niet moeilijk om te maken, je hebt alleen bakringen nodig van 8 cm doorsneden. Ik gebruik deze. Wat heb je nodig: 8 bakringen (8 cm doorsnede) beslagkom mixer vershoudfolie deegroller bakplaat + bakpapier vork…
Lees meer
Meringue kerstboom lolly’s
Meringue kerstboom lolly’s
Meringue kerstboom lolly's De kerst staat voor de deur en het is daarom de hoogste tijd om een super leuk recept met jullie te delen! Deze meringue kerstboom lolly's zijn natuurlijk op en top kerst en al helemaal leuk voor kinderen. Dit heb je nodig: beslagkom mixer/keukenmachine lolly stokjes spuitzak + kartel spuitmondje (ik gebruikte Wilton M1) 2 bakplaten met bakpapier siliconen spatel Zo maak je deze meringue kerstboom lolly's:…
Lees meer
Gevulde speculaas koeken
Gevulde speculaas koeken
Gevulde speculaas koeken Deze gevulde speculaas koeken zijn heerlijk tijdens pakjesavond! Een variatie op de gevulde koek, in een sint jasje! Gevulde koeken zijn ook nog een makkelijk te maken dan je denkt, let maar op! Wat heb je nodig: Beslagkom Vershoudfolie Bakplaat met bakpapier Spuitzak (eventueel rond spuitmondje) Bakkwast Deegroller Ronde uitsteker ±8 cm Vork Zo maak je deze gevulde speculaas koeken: Doe de boter, donkerbruine basterdsuiker en zout…
Lees meer
Sint speculaas slof
Sint speculaas slof
Sint speculaas slof Het is bijna pakjesavond en daar hoort natuurlijk lekkers bij! Deze Sint speculaas slof zal het goed doen tussen alle cadeautjes, voordat je het weet is hij op! Dit heb je nodig: beslagkom vershoudfolie sloffenring garde mixer spuitzak spuitmondje rond 16 mm Zo maak je deze sint speculaas slof: Begin met het sloffen deeg. Doe alle ingrediënten in een beslagkom en kneed met je handen tot een…
Lees meer