SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Chocolade soezen
Chocolade soezen
Chocolade soezen Chocolade soezen, chocolade bollen, moorkoppen.. Hoe deze lekkernij ook mag heten, ze zijn heerlijk! En ook heerlijk om zelf te maken. Wanneer je het maken van soezen deeg onder de knie hebt heb je ze binnen no-time op tafel getoverd. En wie lust ze nou niet? Wat heb je nodig: Bakplaat + bakpapier Steelpannetje Zeef Houten lepel Spuitzak + glad spuitmondje (optioneel) Beslagkom Mixer (of garde) Spuitmondje met…
Lees meer
Blauwe bessen cheesecake bars
Blauwe bessen cheesecake bars
Blauwe bessen cheesecake bars Het blijft echt een top combinatie hoor, Bastogne koekjes bodem met cheesecake. Vooral als de cheesecake er voor het oog nog eens fantastisch uitziet, zoals bij dit recept! Met blauwe bessen jam marmer je de bovenkant waardoor er een mooi patroon ontstaat. Daar kan je mee aankomen bij je gasten! Wat heb je nodig: vierkant bakvorm ± 22 x 22 cm bakpapier steelpannetje keukenmachine beslagkom mixer…
Lees meer
Frambozen taart
Frambozen taart
Frambozen taart Ben jij ook zo dol op frambozen en witte chocolade? Dan is deze taart iets voor jou! In combinatie met de romige mascarpone en kruimelige bodem smikkel je deze taart makkelijk weg. Dit heb je nodig: beslagkom vershoudfolie deegroller kartel taartvorm ±23 cm vork bakbonen steelpannetje Zo maak je deze frambozen taart: Begin met het deeg. Snijd de boter in blokjes en doe samen met de bloem, suiker,…
Lees meer
Boerencake
Boerencake
Boerencake Dit basisrecept noemt men ook wel een quatre quarts- of vier vierden beslag. De basis ingrediënten wegen allemaal evenveel. In het geval van een cakeblik van ±25 cm; 200 gr boter, 200 gr suiker, 200 gr bloem en 200 gr ei. Een snufje zout, een theelepeltje bakpoeder en wat citroenrasp en klaar is kees! Een overheerlijke boerencake heb je binnen een handomdraai op tafel. Wat heb je nodig: beslagkom…
Lees meer