SaarBakt door Sara van der Velden

Home - Nieuwtjes - Afgestudeerd en 700+ volgers!

Feest!

Het is feest in huize van der Velden, afgestudeerd! Jaja, ik ben na 4 jaar bikkelen geslaagd voor mijn bachelor of Science, Voeding en Diëtetiek, oftewel; Diëtist!

Afgelopen donderdag heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen, omringt door familie en vrienden. Het besef dat ik nu een diëtist ben is nog niet helemaal daar, maar dat komt vast nog wel. Ik heb mij gespecialiseerd als diëtist in bedrijf en zal dus niet (zoals een diëtist vaak wordt gezien) in de zorg werken en diëten voorschijven. Ik heb de kant van bedrijf gekozen omdat ik daar meer kansen zie voor doorgroei, ik graag wil bijleren op het gebied van de kwaliteit en ik uiteindelijk een eigen bedrijfje wil! En daar heeft Saarbakt wel het een en ander mee te maken 😉

    

Op het moment heb ik vakantie maar zit in niet stil; ik werk bijna elke dag bij de bakker, mijn bijbaantje. Ook ben ik natuurlijk druk op zoek naar een passende baan en wil ik mij deze zomer meer focussen op mijn blog! Nu ik afgestudeerd ben als diëtist lijkt het mij leuk om ook meer te focussen op speciale recepten, bijvoorbeeld lactose, ei en glutenvrij. Natuurlijk kan er ook altijd gemaild worden naar mijn email; info@saarbakt.nl, hier kan ik eventueel voedingskundige vragen beantwoorden of tips geven voor recepten!

700+ volgers op Instagram

Er is nog meer feest! Mijn Instagram pagina heeft enige tijd geleden de 700 volgers aangetikt! Ik ben hier ontzettend blij mee, Saarbakt groeit met de dag! Ik krijg nog altijd hele leuke reacties en het is leuk om te zien dat je recepten worden gewaardeerd en je andere mensen inspireert. Doordat ik het afgelopen jaar afstudeerde had ik niet heel veel tijd voor mijn instagram pagina en blog, maar daar komt hopelijk vanaf nu verandering in! Het lijkt mij leuk om meer weetjes en tips op mijn blog te zetten naast dat ik recepten plaats. Mocht je nou een tip hebben voor mij, of heb je een leuk idee voor mij om een blog over te schrijven, let me know!!

Ik wens iedereen een fijne zomer met veel liefde en baksels!

Liefs,

Saar