SaarBakt door Sara van der Velden

Home - Nieuwtjes - Ontstaan Saarbakt + nieuwe Lay-out

Started from the bottom now we’re here

Hi allemaal!

Sinds 2 november 2017 deel ik met veel plezier mijn hobby met jullie via Instagram. Ik kreeg vanaf de eerste dag ontzettend leuke en lieve reacties, waarvoor dank! Zoals sommigen van jullie misschien weten is deze site gemaakt door mijn broer. Hij heeft sinds afgelopen februari een carrière switch gemaakt naar webdesigner, wat hij overigens ontzettend goed doet! Voordat hij in februari moest beginnen wilde hij oefenen zodat hij kon laten zien wat hij al kon. En hier kwam Saarbakt om de hoek kijken! Hij heeft (topsecret) rond begin december een website gemaakt voor mij over Saarbakt (hoe cool?!). Ik wist van niks tot 1e kerstdag, hier kreeg ik dit cadeautje letterlijk onder de boom. Hij had een poster gemaakt met daarop aanwijzingen die ik moest volgen. Uiteindelijk moest ik mijn laptop openen en naar een site gaan. En daar was de site! Ontzettend leuk en echt een verrassing!

Tot zover het ontstaan van Saarbakt bakblog 😉
Mijn broer leert veel en past dit toe op mijn site. Zo is er afgelopen week een nieuwe lay-out uitgebracht waarbij kleine verfijnde aanpassingen zijn gedaan waardoor mijn site beetje bij beetje professioneler lijkt. De laatste aanpassingen zijn gedaan in het menu (duidelijker en mooier vormgegeven), de website is sneller dan voorheen, de zoekfunctie is verbetert en de look en feel is professioneler.

Ik ben vaak nog zoekende naar onderwerpen waarover ik kan schrijven of naar aanpassingen in mij website. Mocht jij nou een tip hebben voor een leuk onderwerp waar jij meer over zou willen weten of heb je tips wat betreft de indeling van mijn website, laat het mij weten in een mailtje. Ik waardeer het erg en ben blij met alle feedback die ik krijg 🙂

Tot zover dit nieuwtje, tot de volgende keer!

Liefs Saar