SaarBakt door Sara van der Velden

Home - Recepten - Broodmuffins met ei & spek

Paasbrunch broodmuffins

Zien deze broodmuffins er niet heerlijk uit?! Dit recept zal het goed doen tijdens de Paas brunch! Erg eenvoudig te maken en heerlijk om warm te serveren.. Met slecht slechts 4 hoofd ingrediënten zet je deze muffins op tafel. Even afmaken met peper en verse peterselie en klaar is kees!

Wat heb je nodig voor deze broodmuffins met ei & spek:

Zo maak je deze broodmuffins met ei & spek:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de korstjes van de boterhammen af en rol de boterhammen met een deegroller plat. Smeer één kant van de boterham in met roomboter en druk de boterham met de besmeerde kant in de muffinvorm.
  3. Leg op elke boterham een plakje ontbijtspek. Tik nu voorzichtig in elke broodmuffin een ei.
  4. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en leg op elke muffin één helft. Snijd de lente-ui in kleine ringen en verdeel over de muffins.
  5. Bak de muffins in 15 minuten gaar. Het ei is gestold en het brood is knapperig. Serveer de muffins met een snufje peper en verse peterselie.

Enjoy!

Ingredienten

Voor 4 muffins:

 

Broodmuffins met ei & spek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *