SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Chocolade crinkle koekjes
Chocolade crinkle koekjes
Chocolade crinkle koekjes Deze leuke koekjes zijn een feestje om te maken! Van het chocolade beslag maak je kleine bolletjes welke je vervolgens door de poedersuiker rolt en dan in de oven schuift. In de oven ondergaan ze een transformatie waardoor ze er ontzettend mooi uitkomen! Wat heb je nodig: bakplaat bakpapier beslagkom hittebestendige kom steelpannetje garde Zo maak je deze chocolade crinkle koekjes: Smelt 50 gr chocolade samen met…
Lees meer
Aardbeien kwarktaart
Aardbeien kwarktaart
Aardbeien kwarktaart Lekker, fris, mooi! Deze kwarktaart lust iedereen en kan iedereen maken, zo simpel. De smaak van verse aardbeien proef je elke hap. De bodem van Bastogne koekjes met de frisse aardbei kwark is een top combinatie. Deze taart staat dan ook hoog in mijn favorieten lijstje! Wat heb je nodig voor deze aardbeien kwarktaart: springvorm 16-18 cm inlegfolie (zie hier) bakpapier keukenmachine of deegroller (+theedoek) steelpannetje staafmixer spatel…
Lees meer
Chocolade breekbrood
Chocolade breekbrood
Chocolade breekbrood Meer brood bakken was een nieuw voornemen van 2020, dus hier zijn we weer met een brood recept! Het bakken van brood begin is steeds leuker te vinden omdat ik het in de vingers krijg. Ik snap het proces en het is leuk om te zien wat het eindresultaat dan zal worden. Dit recept heb ik van FENNtAstisch (zo is ze te vinden op Instagram). Ze stuurde het…
Lees meer
Suiker broodpudding taart
Suiker broodpudding taart
Suiker broodpudding taart Deze taart is fantastisch als dessert! Warm of koud, met een bolletje ijs, wat slagroom.. De basis van deze taart is echt Fries Suikerbrood. Deze vliegen als warme broodjes over de toonbank bij de bakkerij waar ik werk. Deze suiker broodpudding taart stond dus al even op mijn lijstje om te maken! Wat heb je nodig: springvorm ±23 cm bakpapier beslagkom mixer Zo maak je deze suiker…
Lees meer