SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Bananen soesjes
Bananen soesjes
Bananen soesjes Zien deze soesjes er niet super vrolijk uit? Echt gezellig om op tafel te presenteren tijden een borrel met vriendinnen. Tegenwoordig kun je chocolade in allerlei kleuren krijgen, zo kocht ik online deze mooie gele kleur. Er staat al een recept van slagroom soesjes online op saarbakt. Dit recept is de basis voor de bananen soesjes, alleen de vulling en topping zijn anders. Wat heb je nodig: Steelpannetje…
Lees meer
Salted caramel cookies
Salted caramel cookies
Salted caramel cookies Gezouten karamel, ik ken eigenlijk niemand die deze combinatie niet lust. Wanneer de optie er is dan ga ik er voor; ijs, taart, cake, yoghurt, kom maar door! De hoogste tijd dus om een lekker recept te maken met mijn favo smaak. Deze heerlijke en vooral simpel te maken koekjes zijn het geworden. Wat heb je nodig: Bakplaat + bakpapier Beslagkom Mixer Vershoudfolie Deegroller Ronde uitsteker ±…
Lees meer
Perzik kruimeltaart
Perzik kruimeltaart
Perzik kruimeltaart Hmmmm deze taart is echt top voor een lastig minute bezoek. Bijna niet te mislukken en erg smaakvol! Ga jij 'm proberen? Wat heb je nodig: beslagkom mixer kartel springvorm ±24 cm spatel keukenpapier Zo maak je deze perzik kruimeltaart: Verwarm de oven voor op 160 graden en vet de springvorm goed in met boter. Begin met het beslag. Doe de boter (op kamertemperatuur) en suiker in een…
Lees meer
Marmer red velvet muffins
Marmer red velvet muffins
Marmer red velvet muffins Het is bijna Valentijnsdag en dat betekent een nieuw recept om jouw geliefde mee te verrassen! Binnen no-time op tafel en erg lekker! Wat heb je nodig: beslagkom mixer cupcake bakvorm satèprikker/tandenstoker Zo maak je deze marmer red velvet muffins: Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een muffin bakblik vorm in met boter. Doe de bloem, bakpoeder en zout in een beslagkom en…
Lees meer