SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Perzik kruimeltaart
Perzik kruimeltaart
Perzik kruimeltaart Hmmmm deze taart is echt top voor een lastig minute bezoek. Bijna niet te mislukken en erg smaakvol! Ga jij 'm proberen? Wat heb je nodig: beslagkom mixer kartel springvorm ±24 cm spatel keukenpapier Zo maak je deze perzik kruimeltaart: Verwarm de oven voor op 160 graden en vet de springvorm goed in met boter. Begin met het beslag. Doe de boter (op kamertemperatuur) en suiker in een…
Lees meer
Marmer red velvet muffins
Marmer red velvet muffins
Marmer red velvet muffins Het is bijna Valentijnsdag en dat betekent een nieuw recept om jouw geliefde mee te verrassen! Binnen no-time op tafel en erg lekker! Wat heb je nodig: beslagkom mixer cupcake bakvorm satèprikker/tandenstoker Zo maak je deze marmer red velvet muffins: Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een muffin bakblik vorm in met boter. Doe de bloem, bakpoeder en zout in een beslagkom en…
Lees meer
Pavlova kerstkrans
Pavlova kerstkrans
Pavlova kerstkrans Hmmmm it's the most wonderful time of the year! En al helemaal met deze pavlova kerstkrans op tafel! Deze showstopper doet het altijd goed als dessert tijdens het kerstdiner. Versier de krans met vers fruit en chocolaatjes naar keuze. Wat heb je nodig: bakplaat + bakpapier beslagkom keukenmachine Zo maak je deze Pavlova kerstkrans: Verwarm de oven voor op 100 graden (boven-en onderwarmte). Maak de beslagkom vetvrij door…
Lees meer
Gevulde speculaasstaaf
Gevulde speculaasstaaf
Gevulde speculaasstaaf De sint is weer in het land! Daar hoort natuurlijk een lekker recept bij. De gevulde speculaasstaaf stond al even op mijn lijstje om te maken. De amandelspijs die ik erin heb verwerkt is zelf gemaakt, echt niet moeilijk! Wat je je nodig: beslagkom vershoudfolie deegroller bakpapier scherp mesje bakkwast Zo maak je deze gevulde speculaasstaaf: Maak de amandelspijs volgens dit recept. Terwijl de amandelspijs tot rust komt…
Lees meer