SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Smash cake
Smash cake
Smash cake Onlangs is het kindje van mijn schoonzus 1 jaar geworden! Voor deze gelegenheid mocht ik een smash cake maken voor de kleine man, zo leuk! Bij een smash cake is het de bedoeling dat de jarige job letterlijk de taart gaat smashen. Sommigen vinden het wat spannend en sommigen lijken aan het einde zelf op een taart. Bij deze kleine man viel het mee met het smashen. Hij…
Lees meer
Aardbeienslof
Aardbeienslof
Aardbeienslof Ik heb al 1,5 jaar een sloffenring in de kast liggen, het werd dus de hoogste tijd om hier iets meer te doen! Een lekkere slof ontbrak nog tussen mijn recepten, maar nu niet meer. Deze ontzettend lekkere aardbeienslof is leuk en lekker om te maken! Op een slof zit eigelijk altijd een spijs laag en een banketbakkersroom laag. Deze tweede laag heb ik zelf gemaakt, de spijs laag…
Lees meer
Double chocolate cake
Double chocolate cake
Double chocolate cake Deze extra pure chocolade cake is er voor de pure chocolade liefhebber! Deze cake maakte ik voor mijn moeder die geen dag zonder pure chocolade kan. Less is more, dat laat deze cake wel zien! Wat heb je nodig: cakeblik beslagkom mixer spatel hittebestendige kom steelpannetje Zo maak je de double chocolate cake: Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet het cakeblik in en bestuif met…
Lees meer
Bananenbrood met blauwe bessen
Bananenbrood met blauwe bessen
Bananenbrood met blauwe bessen Het werd weer eens de hoogste tijd om verantwoord te bakken. Meestal houd ik van zoet, chocolade, suiker en meer van dat soort calorie ingrediënten. Toch vind ik een goed gevuld bananenbrood ook lekker eens in de zoveel tijd. Met bananenbrood kun je eindeloos variëren, één ding blijft hetzelfde; de basis is banaan, en dat proef je! Ik heb aan dit bananenbrood blauwe bessen toegevoegd, dat…
Lees meer