SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Speculaas boterkoek
Speculaas boterkoek
Speculaas boterkoek Nog een paar dagen tot 5 december. Bij Sinterklaas hoort natuurlijk lekkers! Deze boterkoek past perfect bij 't heerlijk avondje. Voor je het weet is hij op.. Wat heb je nodig: boterkoek vorm 23 cm beslagkom mixer spatel bakkwast Zo maak je deze speculaas boterkoek: Doe de boter samen met de basterdsuiker in een beslagkom en mix deze luchtig. Voeg één ei toe aan het botermengsel, mix deze…
Lees meer
Verantwoorde mueslirepen
Verantwoorde mueslirepen
Mueslirepen Deze verantwoorde mueslirepen zijn ideaal voor de lekkere trek! Zonder je schuldig te voelen kun je gerust een reep opsmikkelen! Dit super eenvoudige recept maak ik regelmatig op zondag zodat ik in de nieuwe week elke dag een heerlijke reep mee naar het werk mee kan nemen. Wat heb je nodig: kleine ovenschaal of bakvorm (ik gebruikte een vierkant blik 18 x 18 cm) keukenmachine bakpapier Zo maak je…
Lees meer
Italiaans kaas-ui brood
Italiaans kaas-ui brood
Italiaans kaas-ui brood Zelfgebakken brood is toch echt wel lekkerder dan iets uit de supermarkt,  zeker wanneer er kaas, ui en kruiden op zit. De geur die uit de oven komt is onweerstaanbaar! Waneer dit brood uit de oven komt wil je meteen je tanden erin zetten, warm is hij het allerlekkerst! Wat heb je nodig: bakplaat bakpapier deegroller Zo maak je dit Italiaans kaas-ui brood: Maak het deeg op…
Lees meer
Kwarkbol
Kwarkbol
Kwarkbol met cranberries en rozijnen Voordat ik deze kwarkbol ging maken ging er een heel proces vooraf, namelijk de zelfgemaakte kwark. Deze heb ik gemaakt met behulp van yoghurt.nl yoghurt.nl Dit bedrijf is overtuigd van de voordelen van ‘zelf maken’. Yoghurt, maar ook kefir, kwark, karnemelk en kaas kunnen eenvoudig thuis worden bereid. Dit is niet alleen leuk, maar ook erg goed voor je. Zelfgemaakte yoghurt zit bijvoorbeeld boordevol gunstige…
Lees meer