SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Frambozen taart
Frambozen taart
Frambozen taart Ben jij ook zo dol op frambozen en witte chocolade? Dan is deze taart iets voor jou! In combinatie met de romige mascarpone en kruimelige bodem smikkel je deze taart makkelijk weg. Dit heb je nodig: beslagkom vershoudfolie deegroller kartel taartvorm ±23 cm vork bakbonen steelpannetje Zo maak je deze frambozen taart: Begin met het deeg. Snijd de boter in blokjes en doe samen met de bloem, suiker,…
Lees meer
Boerencake
Boerencake
Boerencake Dit basisrecept noemt men ook wel een quatre quarts- of vier vierden beslag. De basis ingrediënten wegen allemaal evenveel. In het geval van een cakeblik van ±25 cm; 200 gr boter, 200 gr suiker, 200 gr bloem en 200 gr ei. Een snufje zout, een theelepeltje bakpoeder en wat citroenrasp en klaar is kees! Een overheerlijke boerencake heb je binnen een handomdraai op tafel. Wat heb je nodig: beslagkom…
Lees meer
Oreo brownie taart
Oreo brownie taart
Oreo brownie taart Deze Oreo brownie taart zal voor velen een guilty pleasure zijn. De combinatie van brownie en een topping van Oreo cookies, witte chocolade en mascarpone is echt heerlijk, maar vooral heerlijk machtig! Met één hap had ik het gevoel al een hele taart op te hebben. Voordeel hiervan is dat je de taart in kleine puntjes kan snijden en er veel mensen van kunnen genieten. Wat heb…
Lees meer
Blauwe bessen kruimel cakejes
Blauwe bessen kruimel cakejes
Blauwe bessen kruimel cakejes Deze cakejes zijn echt heerlijk bij een kopje koffie en zijn eigenlijk niet te mislukken. Luchtig van binnen, kruimelig van buiten. Het blijft een lekkere combinatie. De blauwe bessen doen aan de binnenkant hun werk. Ga jij ze proberen? Wat heb je nodig: bakvorm ± 22 x 22 cm bakpapier beslagkom (hand)mixer spatel Zo maak je deze blauwe bessen kruimel cakejes: Verwarm de oven voor op…
Lees meer