SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Paas crème koekjes
Paas crème koekjes
Paas crème koekjes Deze paas koekjes met crème topping liggen elk jaar met Pasen in de schappen van supermarkten en elk jaar eet ik hier minstens twee pakken van op. Hoogste tijd dus om ze zelf eens te maken! Wat heb je nodig: beslagkom mixer vershoudfolie ronde uitsteker 3 cm bakpapier steelpannetje spuitzak spuitmondje Wilton 32 Zo maak je deze paas crème koekjes: Doe de basterdsuiker, vanillesuiker en roomboter (op…
Lees meer
Paas slof
Paas slof
Paas slof Pasen staat voor de deur! De paas slof stond vorig jaar al op mijn 'to make lijstje' maar dit jaar heb ik hem dan ook echt gemaakt. Een lekkere sloffen bodem met een heerlijke mascarpone room! Beide bijna niet te mislukken en altijd een mooi resultaat. Zie jij 'm al staan midden op de tafel? Iedereen snoept er een stukje van af en voor je het weet is…
Lees meer
Verantwoorde havermout tulband
Verantwoorde havermout tulband
Verantwoorde havermout tulband Ik zet de goede voornemens nog even door met deze heerlijke goedgevulde tulband! Met een klein stukje ben je al verzadigd. De havermout zorg namelijk voor een goede vulling van je maag. Snijd de tulband in plakjes en vries ze in, zo heb je elke dag wat lekkers voor tussendoor. Wat heb je nodig: keukenmachine beslagkom spatel handmixer tulbandvorm Zo maar je deze verantwoorde havermout tulband: Vet…
Lees meer
Verantwoorde appelmoes yoghurt taart
Verantwoorde appelmoes yoghurt taart
Verantwoorde appelmoes yoghurt taart 2021 is al weer even van start gegaan en dat betekent vaak éen ding! Iedereen begint weer aan de goede voornemens! Vaak valt hier 'gezonder eten' of 'minder snoepen' onder. Laat ik daar nou iets op bedacht hebben! Deze heerlijke verantwoorde appelmoes yoghurt taart kun je prima eten zonder je schuldig te voelen. De bodem is gemaakt van amandelmeel met havermout. Er is alleen een kleine…
Lees meer