SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Gevulde speculaas koeken
Gevulde speculaas koeken
Gevulde speculaas koeken Deze gevulde speculaas koeken zijn heerlijk tijdens pakjesavond! Een variatie op de gevulde koek, in een sint jasje! Gevulde koeken zijn ook nog een makkelijk te maken dan je denkt, let maar op! Wat heb je nodig: Beslagkom Vershoudfolie Bakplaat met bakpapier Spuitzak (eventueel rond spuitmondje) Bakkwast Deegroller Ronde uitsteker ±8 cm Vork Zo maak je deze gevulde speculaas koeken: Doe de boter, donkerbruine basterdsuiker en zout…
Lees meer
Sint speculaas slof
Sint speculaas slof
Sint speculaas slof Het is bijna pakjesavond en daar hoort natuurlijk lekkers bij! Deze Sint speculaas slof zal het goed doen tussen alle cadeautjes, voordat je het weet is hij op! Dit heb je nodig: beslagkom vershoudfolie sloffenring garde mixer spuitzak spuitmondje rond 16 mm Zo maak je deze sint speculaas slof: Begin met het sloffen deeg. Doe alle ingrediënten in een beslagkom en kneed met je handen tot een…
Lees meer
Chocolade soezen
Chocolade soezen
Chocolade soezen Chocolade soezen, chocolade bollen, moorkoppen.. Hoe deze lekkernij ook mag heten, ze zijn heerlijk! En ook heerlijk om zelf te maken. Wanneer je het maken van soezen deeg onder de knie hebt heb je ze binnen no-time op tafel getoverd. En wie lust ze nou niet? Wat heb je nodig: Bakplaat + bakpapier Steelpannetje Zeef Houten lepel Spuitzak + glad spuitmondje (optioneel) Beslagkom Mixer (of garde) Spuitmondje met…
Lees meer
Blauwe bessen cheesecake bars
Blauwe bessen cheesecake bars
Blauwe bessen cheesecake bars Het blijft echt een top combinatie hoor, Bastogne koekjes bodem met cheesecake. Vooral als de cheesecake er voor het oog nog eens fantastisch uitziet, zoals bij dit recept! Met blauwe bessen jam marmer je de bovenkant waardoor er een mooi patroon ontstaat. Daar kan je mee aankomen bij je gasten! Wat heb je nodig: vierkant bakvorm ± 22 x 22 cm bakpapier steelpannetje keukenmachine beslagkom mixer…
Lees meer