SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Wentelteefjes van Fryske Sûkerbôle
Wentelteefjes van Fryske Sûkerbôle
Het ultieme dessert Onderhand werk ik alweer 3 jaar bij de bakker. Bij deze Friese bakker verkopen ze natuurlijk echte Fryske Sûkerbôle, oftewel, Fries Suikerbrood. Dit brood vliegt letterlijk als warme broodjes over de toonbank bij ons. En geloof me, het suikerbrood in het zuiden is niet het suikerbrood van Friesland. Mocht je dus een keer door de Friese landen rijden, neem vooral een Fries suikerbrood mee. Suikerbrood is heerlijk met…
Lees meer
Meringue schuimpjes
Meringue schuimpjes
Schuimpjes Deze meringue schuimpjes stonden al een tijdje op mijn lijstje. Het is een product waarvan je maar weinig ingrediënten nodig hebt; eiwit en suiker. Het enige wat je nodig hebt is geduld, heel veel geduld. Maar daar krijg je wel iets voor terug, deze heerlijke schuimpjes! Leuk voor bij de koffie, om een taart mee te versieren of voor een high tea! Je kunt ze zo groot of klein…
Lees meer
Sinterklaas wortel taart
Sinterklaas wortel taart
Sinterklaas taart Nog 1 nachtje slapen voor pakjesavond! Een avond vol cadeautjes, gedichten, lekkernijen, gezelligheid en een Sinterklaas taart! :) Deze taart is ook zeer geschikt voor Amerigo, het paard van Sinterklaas. De taart zit namelijk vol wortels! Zet jij een stukje Sinterklaas taart in je schoen? De basis van deze taart is dus een carrot cake, ik heb er voor gekozen om hem af te maken in Sinterklaas style.…
Lees meer
Aardbeien mousse
Aardbeien mousse
Aardbeien mousse Lekker als dessert of als vulling in een taart. Deze aardbeien mousse kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Ik zocht voor mijn verjaardagstaart een vulling en kwam uit op deze mousse. Het bestaat uit echte aardbeien wat het lekker fris en vol van smaak maakt. Als dessert doet deze mousse het ook erg goed. In een mooi glaasje met wat verse aardbeien of slagroom er overheen. Je kunt ook…
Lees meer