SaarBakt door Sara van der Velden

Meest recente recepten

Kaneel broodjes
Kaneel broodjes
Kaneel broodjes Zondagochtend vind ik altijd een ochtend dat je jezelf mag trakteren op een heerlijk ontbijt of brunch. Je werkweek zit er op en de maandag staat weer voor de deur, nog even genieten dus.. Met deze kaneelbroodjes maak je niet alleen jezelf blij, maar ook de mensen die in hetzelfde huis wonen. Wanneer deze kaneelbroodjes in de oven staan zal geen mens de geur weerstaan, de geur van…
Lees meer
Spektakelstuk: Valentijn Drip Cake
Spektakelstuk: Valentijn Drip Cake
Dripcake Tegenwoordig zie je de mooiste drip cakes voorbij komen op het internet. Het is een hype en ik snap wel waarom! De taarten zien er prachtig uit met de uitgelopen drips, een lust voor het oog! Deze taart staat al een tijdje om mijn 'to do' lijstje. Het is bijna Valentijnsdag, dus een mooie gelegenheid voor een spektakelstuk als deze: Valentijn Drip Cake it is!! Ik zal stap voor…
Lees meer
Botercrème
Botercrème
Basisrecept met vanillesmaak Botercrème is een smeersel dat je gebruikt voor toeven op cupcakes of taarten. Ook gebruik je het als vulling in taarten of om een taart mee af te smeren. Met botercrème kun je ook dijkjes maken zodat de vulling in een taart, bijvoorbeeld jam of mousse, er niet uit loopt. Op de foto hier hieronder kun je zien wat ik bedoel met dijkjes. Ik heb de taart…
Lees meer
Red velvet valentijn cupcakes
Red velvet valentijn cupcakes
Red velvet cupcakes Het is bijna Valentijn en ik ben al een tijdje aan het brainstormen wat ik allemaal wil maken om het vervolgens met jullie te delen. Rood is de kleur van de liefde dus dit moest terugkomen in het recept. Red velvet komt oorspronkelijk uit Amerika en er kan wel gezegd worden dat het een hype is. Red velvet is HOT, en ook nog eens lekker. Het is…
Lees meer